Skip to content

Een introductie...

Casa Bos, verwijst naar de eigenaren met de familienaam Bos. Wij, René en Helma Bos, waren op zoek naar dé ideale vakantiebestemming. Als liefhebbers van zon, zee en strand, zochten we naar een zonnige en rustige omgeving, maar wel in de buurt van gezellige winkeltjes en lekkere restaurants. In het ideale plaatje zou de vakantiebestemming ook nog eens dichtbij de grotere steden liggen. In 2012 bezochten we Alicante in Spanje. Deze mooie streek voldeed aan al onze wensen. In 2021 zijn er nog twee ruime Villa’s opgeleverd in het mooie plaatje Santa Pola – Gran Alacant.

In 2020 maakten we kennis met de natuur gebieden aan het Veerse Meer en de Weerribben in Nederland, waar we in 2020 een geheel nieuwe vakantiehuizen aanbieden. In Zeeland staat een mooie Villa aan het Veerse Meer en in Ossenzijl een mooie Watervilla aan de Weerribben en de Friese Meren.

Als gastheer vinden wij het belangrijk dat je een heerlijke vakantie hebt en geniet van de natuur, historie, gastronomisch eten en mooie uitjes. Daarom bieden wij deze luxe vakantiewoningen aan, die met veel liefde en zorg zijn ingericht en worden onderhouden.

Familie Bos

*****

Een goede service is bij ons vanzelfsprekend...

Wij houden van persoonlijk advies. U kunt ons daarom altijd bellen of mailen voor een goede tip of meer informatie.

Back To Top