Skip to content

New 8 Person Villa with Jacuzzi at Veerse Meer

Casa Bos Schotsman in Zeeland; Gaat jouw voorkeur uit naar een mooi plekje in het altijd knusse Nederland? Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt Casa Bos de Schotsman in Kamperland, Noord-Beveland.

Sinds 2020 is deze nieuwe villa in gebruik voor tot wel 8 personen. Casa Bos Schotsman komen alle aspecten van Zeeland samen: zon, zee, zeilen, zwemmen, surfen, fietsen en wandelen. De Schotsman is de ideale uitvalsbasis om de provincie te ontdekken. Het mooiste Noordzeestrand van Nederland ligt op fietsafstand (3.5km) en de fiets-voetveer (1km) naar Veere.

Maak je vakantie onvergetelijk met een Langweerder Sloep van Casa Bos Marine, deze sloep ligt in de haven van Kamperland op 1 km afstand en is per dag te huur of de gehele vakantie periode.

Casa Bos Schotman kunt u direct boeken via casabos.eu Gratis 2 e-Bikes tijdens het verblijf in Zeeland

Voorzieningen Casa Bos Schotsman

Algemeen

Aan het Veerse Meer  staat de nieuwe Villa in Schotsman – Kamperland, welke zorgvuldig is vormgegeven met een riante leefruimte op de begane grond. Schuifpuien op het zuiden zorgen voor een vloeiende overgang tussen tuin en leefruimte. Voor nog meer woongenot is de woning uitgebreid met een stijlvolle veranda.

Deze nieuwe (2020) 8 perssons villa aan het Veerse Meer heeft  een woonkamer en een slaapkamer op de begane grond. Verder is er een entree, met meterkast en toilet. De badkamer en bijkeuken ontbreken niet.

1e verdieping
Overloop, 2e badkamer, berging, toilet, 2 slaapkamers

In het schuurtje staan twee e-bikes (verhuur) voor uw gemak.

Een mooie langveerder sloep is ook tevens te huur van Casa Bos Marine, deze 10-persoons sloep kunt u mooie tochten maken naar Veere en Middelburg.

Locatie

Casa Bos Schotsman
Schotsmanweg 18
4493 CX Kamperland
The Netherlands
+31653212273

Google Maps

Omgeving

MIDDELBURG 

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad.

VEERSE MEER

Een dagje het water op? Rondom het Veerse Meer zijn tal van
watersportbedrijven waar u een Langweerder Sloep Classic 650  kunt huren. Deze sloep ligt in de Haven van Kamperland, 1 km vanaf Casa Bos. Deze Sloep is te huur voor een dag of de gehele periode als u verblijft in Casa Bos Schotsman.

FIETSEN & SLOEP

‘Casa Bos Schotsman’ is de perfecte uitvalsbasis voor tal van prachtige fietsroutes naar diverse dorpen en steden. Twee te huren e-bikes staan er voor u terbeschikking tijdens u verblijf in Casa Bos Schotsman.

STERREN RESTAURANTS

In de directe en wijde omgeving kunnen smaakliefhebbers hun hart ophalen aan verse producten direct van het land of uit het zilte water. Een van de (sterren)restaurants waar de chefkok werkt met pure Zeeuwse producten is Restaurant Katseveer.

Dichtbij de Zandkreekdam met een weids uitzicht over de Oosterschelde is het er alle seizoenen heerlijk genieten.

VEERPONT

In de periode mei t/m september vaart er tussen Veere en Kamperland een voet-/fietsveer. De boot vertrek vanaf de veersteiger Campveerse Toren naar de Oude veersteiger te Kamperland. Maar 1 km vanaf Casa Bos.

STRAND

Op nog geen 10 minuten rijden ligt Het Banjaardstrand, een ruim en schoon strand aan de Noordzee. Het vormt de kop van het eiland Noord-Beveland. Het Banjaardstrand is talloze malen uitgeroepen tot schoonste strand.

Neem alvast een kijkje binnen. Je kunt rondlopen in Casa Schotsman via de 360 Virtual Reality Tour.

Reservering aanvragen of reserveer direct via casabos.eu

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • min. 1 - max. 16 personen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top